ده عامل شکست استارت آپها (اینفوگرافیک)

در این اینفوگرافیک ساده ده عامل شکست استارت آپها را بررسی میکنیم. این ده عامل عبارتند از:

عامل اول

ساختن محصول یا سرویسی که مشتری آنرا نمیخواهد! با حدود ۳۶ درصد مهمترین اشتباهی است که افراد در راه اندازی استارت آپ خود مرتکب میشوند. معمولا فرد عاشق محصول یا سرویس خود است در حالی که دیگران حاضر نیستند برای آن پول پرداخت کنند!

عامل دوم

ضعف در استخدام افراد حرفه ای و تشکیل تیم. معمولا افراد در ابتدای راه اندازی استارت آپ خود چند نقش را همزمان ایفا میکنند. این موضوع در ابتدای کار هیچ اشکالی ندارد اما تمرکز بروی این مسئله در دراز مدت باعث نابودی کسب و کار خواهد شد. این عامل حدودا ۱۸ درصد را بخود اختصاص داده است.

عامل سوم

عدم تمرکز. معمولا تعدد وظایف و کارهای جانبی که زمانبر نیز هستند باعث عدم تمرکز بروی اهرمهای کلیدی یک کسب و کار مانند کیفیت محصول یا سرویس، بازخورد مشتریان و بازاریابی و فروش حرفه ای میشوند. این بی توجهی به اصول موفقیت در استارت آپ در نهایت شکست آنرا رقم خواهد زد. عدم تمرکز، ۱۳ درصد از سهم شکست را بخود اختصاص داده است.

عامل چهارم

ضعف در مهارت فروش و بازاریابی حرفه ای. موفقیترین افراد در دنیا در یک خصوصیت وجه مشترک دارند و آن فروش و بازاریابی حرفه ای ست. در نتیجه هر نوع کم کاری در این بخش ضررش مستقیما گریبان استارت آپ را خواهد گرفت. حدود ۱۲ درصد از مجموع اشتباهات یک استارت آپ به این عامل اختصاص دارد.

عامل پنجم

فقدان بنیانگذار حرفه ای. هر کسی به نوبه خویش خود را مدیر، مدبر و کارآفرین میداند و معمولا رویای ریاست و مدیریت در سر میپروراند. اما در مقام عمل تنها اندکی بیش از یک درصد افراد دارای این خصوصیات هستند و میتوانند سکان رهبری یک یا چند کسب و کار را در دست گیرند.

عامل ششم

تعقیب سرمایه گذاران بجای مشتریان. معمولا جلب رضایت سرمایه گذاران بجای مشتریان میتواند در میان مدت کسب و کار را با مشکل مواجه کند. معمولا بنیانگذاران بی تجربه پس از مدتی مشتریان خود را فراموش میکنند و تصور میکنند که خرید از آنها توسط مشتریان بدیهی است و تنها باید هوای سرمایه گذاران را داشت.

عامل هفتم

عدم اطمینان از داشتن سرمایه کافی. بسیاری از صاحبان کسب و کارهای نوپا حتی نمیدانند که استارت آپ اشان در یکسال آینده تا چه جدی توسعه خواهد یافت و برای آن چقدر سرمایه نیاز دارند.

عامل هشتم

خرج کردن پول زیاد. هزینه کردن بیش از حد در یک استارت آپ بدون داشتن استراتژی توسعه مناسب مطمئنا به شکست خواهد انجامید.

عامل نهم

امتناع از کمک گرفتن. بسیاری از صاحبان کسب و کارهای نوپا تصور میکنند که به تنهایی میتوانند از پس تمام مشکلات ریز و درشت برآیند. این نوع دیدگاه مستقیما با شکست روبرو میشود.

عامل دهم

نادیده گرفتن شبکه های اجتماعی. عصر، عصر ارتباطات و شبکه های اجتماعی ست. نادیده گرفتن اثر شبکه های اجتماعی میتواند فرصتهای طلایی پیش رو هر کسب و کار نوپایی را به تهدید تبدیل کند.

ده عامل شکست استارت آپها (اینفوگرافیک)

۰ Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.