چرا هر کارآفرینی در ابتدای راه نیاز به کار کارمندی دارد

ریچارد برانسون، کارآفرین سریالی (مجموعه شرکتهای Virgin) دلیل اینکه چرا هر کارآفرینی در ابتدای راه نیاز به کار کارمندی دارد را به زیبایی تشریح میکند. او معتقد است که هر کارآفرینی باید از کار کارمندی خود بعنوان یک سکوی پرتاب برای آینده کارآفرینی خود استفاده کند!
اصولا مسیر کارآفرینی و کارآفرین شدن مسیر همواری نیست. در نتیجه ترک کار کارمندی و قدم نهادن در مسیر کارآفرینی آنهم بصورت تمام وقت نمیتواند انتخاب عاقلانه ای برای هر کسی باشد. یک کار کارمندی میتواند متضمن دریافت حقوق ثابت تضمین شده ای در انتهای ماه باشد که بدون آن خیلی از افراد نمیتوانند از عهده هزینه های زندگی خود بربیایند.
ریچارد برانسون میگوید: “محاسن زیادی در کار کردن در شاخه ای که مورد علاقه شماست بصورت کارمندی وجود دارد مادامی که همزمان در حال برنامه ریزی و شروع کسب و کار خود هستید. صرفنظر از اینکه کار کارمندی میتواند درآمد پایدار و ثابتی برای فرد ایجاد کند ایجاد ارتباط با افراد مهم و با نفوذ میتواند یکی از مهمترین فواید آن باشد.”
[irp posts=”503″ name=”ده گام برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق”]
البته نباید فراموش کرد که مطلب فوق به این معنی نیست که فرد باید به هر کاری دست بزند که تنها به قصد امرار معاش و پرداخت هزینه ها باشد. او معتقد است که مسیر شما بسوی یک آینده موفق رابطه مستقیمی با پذیرش موقعیتی دارد که در یک شرکت میپذیرید. جایی که قرار است هفته ای ۴۰ ساعت از عمر خود را بگذرانید باید به دقت انتخاب شده باشد. مکانی را انتخاب کنید که رشد کنید، یاد بگیرید، ارتباطات اجتماعی خود را گسترش دهید و مهارتهای ارزشمند بیاموزید.
او ادامه میدهد، اطمینان حاصل کنید که کارفرمای شما در حوزه ای که علاقمند به فعالیت در آن هستید، مسئولیت توام با آزادی عمل را در اختیار شما میگذارد.
مسلما پیدا کردن مسیر کاری و حرفه ای مورد علاقه کار ساده ای نیست اما پاسخ به سوالات زیر میتواند شما را در تصمیم گیری یاری کند:
به چه حوزه ای از کسب و کار علاقمندید؟
آیا سمت شغلی شما، چالش برانگیز است؟ آیا در این مسیر میتوانید خودتان را به چالش بکشید؟
آیا کار شما، مسئولیت توام با آزادی عمل را به شما پیشنهاد میدهد؟
سوال آخر بسیار حائز اهمیت است. با مدیرانی که قصد دارند همه چیز را کنترل کنند و تمام تصمیمات خرد و کلان را خودشان بگیرند، کار نکنید! زیرا این دسته از مدیران عملا اجازه رشد به افراد زیر مجموعه خود نمیدهند! برای مدیری کار کنید که میتواند بعنوان یک سکوی پرتاب برای دستاوردهای بهتر باشد. کار کردن برای یک مدیر بد میتواند شما را مستاصل و ناامید کند.
زمانیکه صحبت از کارآفرینی است،‌ریچارد برانسون و مجموعه تحت مدیریت او یک منبع معتبر برای آموختن هستند. مجموعه تحت مدیریت او اغلب کارآفرینان مشتاق را در هر حوزه ای استخدام میکنند. گرچه بخوبی میدانند که این افراد دیر یا زود از مجموعه جدا شده و مسیر کارآفرینی خود را آغاز خواهند کرد!
[irp posts=”1170″ name=”دوازده درسی که آنتونی رابینز درباره کارآفرینی به من آموخت”]
او میگوید: “ما تعداد قابل توجهی از افراد با استعداد در حوزه های مختلف را در طول این سالها از دست داده ایم. من همیشه این افراد را در مسیر کارآفرینی که آغاز کرده اند،‌ حمایت کرده ام! رسالت ما در گروه شرکتهای ویرجین اینست که افراد را ترغیب میکنیم تا این احساس را در خود تقویت کنند که رئیس خود هستند! این استراتژی کارمندان را ترغیب میکند که قالب فکری و عملکرد کارآفرینی داشته باشند. این استراتژی باعث میشود تا تیمهای کاری راکد نمانند.”
سبک فکری و عملکرد کارآفرینان،‌ حلال مشکلات است. و شما کدام کارفرما را سراغ دارید که از داشتن یک تیم حلال مشکلات لذت نبرد!
دنیای امروزی بیشتر از هر زمان دیگر نیاز به راهبرانی نظیر ریچارد برانسون دارد. سبک فکری و نحوه عملکرد این فرد تاثیرات بزرگ و عمیقی در دستاوردهای فعلی کسب و کارهای بزرگ گذاشته است. اگر در ابتدای راه انتخاب مسیر حرفه ای خود هستید،‌ حتما از تجربیات افراد بزرگ و موفق در عرصه تجارت بهره ببرید. اگر بر حسب تصادف با رئیسی نالایق شروع بکار کردید توصیه میکنم مقاله “رئیس بد، عامل پیشرفت یا مایه دردسر؟” را حتما مطالعه کنید.
منبع : www.entrepreneur.com

۰ Comments

Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.